Vecka 12 – 2024

 

– Kyrkkaffe listan finns det på anslagstavlan. Om ni vill träffa efter mässa vid en kopp kaffe så var snälla och skriv era namn på listan. Hoppas att många skriver sitt namn. Den som förbereder kyrkkaffe , glöm inte att ta med mjölk!!

Under fastetiden hålls en korsvägsandakt på fredagar efter mässan kl. 18:00

Stiftets fasteinsamling 2024 går till Caritas humanitära insatser for internflyktingar i Myanmar. 2,5 miljonner människor är på flykt under blodiga militära konflikter. Nedbrända byar, förstörda skolor, minerad mark och tusentals döda. Gåvor mottages med stor tacksamhet via bankgiro 900-4789 samt swish 900 4789. Märk din gåva FASTA 2024. Mer information på anslagstavlan samt här

Söndag 24 mars är det Palmsöndag. Mässan börjar kl. 09:45 med procession. Kollekten går till Stiftets fasteinsamling. Glöm inte att ta med er det som ni har sparat under fastan. Det ska gå till Myanmar via Caritas Sverige. Mer info hittar ni på anslagstavlan och ovan.

– Bikt på olika språk (svenska, polska, kroatiska, arabiska, italienska och franska) kommer att äga rum tisdag den 19 mars kl. 18:00. Välkomna!

Katolska historiska föreningen (KHF) fick vid stiftssynoden 1995 uppdraget av biskop Hubertus Brandenburg att organisera ett stiftsmuseum. Läs mer om detta på anslagstavlan.

– Vi har startat en ungdomsgrupp från ålder 14 till ca 22 år. Vi träffas på onsdagar kl. 18:00 här i kyrkan. Vi träffades i onsdags och tittade på en film och sedan fanns det möjlighet att diskutera vår tro.

– Ekonomi- och pastoralrådet kommer att ha tillsammans sitt sammanträde på onsdag 20 mars kl. 18:30