Vecka 47 – 2023

 

– Kyrkkaffe listan finns det på anslagstavlan. Om ni vill träffa efter mässa vid en kopp kaffe så var snälla och skriv era namn på listan. Hoppas att många skriver sitt namn. Den som förbereder kyrkkaffe , glöm inte att ta med mjölk!!

– Basaren kommer att äga rum lördag 2 december från 11:00 till 15:00 och söndag 3 december efter mässorna. Vi behöver folk som bakar bröd och kakor. Vi kommer att samla korgar och krukor. Behållning ska i år gå till Syrien och till flyktingar som transfererades från Nagorno Karabach till Armenien. Vi kommer inte att ta emot kläder, skor, böcker och porslin…  Vi samlar tomma korgar och fina krukor, även tar vi emot chokladaskar, kex, oliver, olivolja, vinäger, kaffe, te, ostar, o.s.v. Lotteriförsäljningen startar från och med 29 oktober (20 kr/st) . Vi fortsätter även varje söndag med lotteriförsäljningen.

– Efter söndags mässor kommer julspel grupp att träffas i S:t Ansgars sal för övningar. Själva julspel kommer att spelas fredag 22 december 2023 kl. 18:00.

Gudstjänster under jultiden