Vecka 37 – 2022

 

– På onsdag 14 september är ni välkomna till bibelstudium ca kl. 18:00. Diakon Conny kommer att fira ordets gudstjänst kl. 17:30.

– På initiativ av CCEE (Rådet för Europas biskopskonferenser) anordnas onsdag den 14 september, Det heliga korsets upphöjelses fest, en böndag för Ukrainas krigsdrabbade och hårt prövade folk. Den gemensamma formen kommer att bli bön och tillbedjan inför Sakramentet. Katoliker runtom i Europa kommer att delta.

Söndag 18 september tas kollekten upp för det Heliga landet.

Lördag 24 september kl. 11:00 kommer vi att ha en samling för de som vill ministrera vid altaret (från 7 år till 55+).

– S:t Ansgars församling tillsammans med vår organist Katalin önskar bilda en söndags kör. Alla är välkomna. Övningen kommer att äga rum 20 minuter efter högmässa, alltså kl. 11:20 i Sankt Ansgars sal. När det är familjemässa (4:e söndagen i månaden) äger övningen cirka kl. 09:30.

– Vår biskop, Kardinal Anders Arborelius, bjuder in alla katolska församlingar i Sverige att delta i Franciskusdag som stiftet anordnar den 1:a oktober kl. 10:30 i Kungsträdgården i Stockholm till kl. 14:00. Efter mässan finns det enklare mat att köpa och flera bokbord att besöka. För barnen finns ansiktsmålning, hoppborg, ponnyridning och fiskdamm. Välkomna att mingla runt.

Lördagen den 15 oktober kl. 11:00 kommer vi att ha en föreställning för barn och vuxna i vår församling. Tema är ”Rödluvan och datorn”.