Vecka 19 – 2021

 

– Alla offentliga gudstjänster i församlingen är fortfarande inställda.  Fortfarande följer vi regeringens bestämmelser för Covid-19

– Ni kan alltid Swisha kollekten till församlings konto:  Swish nummer: 123 218 71 28

– Församlingens trosundervisning är inställd tills vidare utom 1:a kommunionens kandidater (max 8 per grupp).

– På grund av Corona är expeditionen stängd för besök tills vidare. Du kan alltid nå oss via församlingens e-post adress. Ange ditt telefonnummer och vad saken gäller. Då kommer vi att ta kontakt med dig.

– Vi har börjat med att renovera Sankt Ansgars fastighet. Det kommer ske i flera etapper: a) Brandsäkerhet b) Kyrkorummet c) Ventilation. Kyrkan kommer vara stängd till juli om det inte blir förseningar med leveranser.

– Även vill jag tacka, av hela mitt hjärta, alla våra välgörare som skänkte pengar för att kunna få köpa ett nytt tabernakel. Hittills har vi fått in 40 600 SEK. Därför vi fortsätter med vår insamling.

Härmed vill församlingen göra en insamling för att kunna köpa ett nytt tabernakel som kostar ca 50 000 kr. Den 26 april 2014 på församlingsmötet röstade majoriteten att flytta tabernaklet mitt i koret. På grund av renoveringen som pågår just nu i kyrkorummet kommer vi att genomföra beslutet. Ni kan skänka pengar till vårt plusgiro 68 93 93-7. Märk talongen med ”Tabernakel”.