Vecka 04 – 2021

 

– På grund av de hårda restriktionerna som kommer gälla från och med 10 januari kommer vi att begränsa antalet deltagande till max 8 personer. Ni kan följa mässan på facebook. Länken till facebook finns på vår hemsida.

– Kyrkan kommer dock vara öppen för bikt, bön och enskild andakt enligt överenskommelse. Skicka ett meddelande på detta nummer 076 369 50 09 att ni önskar besöka kyrkan då kommer vi att öppna åt er. Meddelandet skall skickas helst 24 timmar innan det planerade besöket. Varje dag, utom måndagarna, firas mässan i Sankt Ansgars kyrka.

– På grund av Corona är expeditionen stängd för besök tills vidare. Du kan alltid nå oss via församlingens e-post adress. Ange ditt telefonnummer och vad saken gäller. Då kommer vi att ta kontakt med dig.

– Vi har börjat med att renovera Sankt Ansgars fastighet. Det kommer ske i flera etapper: a) Brandsäkerhet b) Kyrkorummet c) Ventilation. Kyrkan kommer vara stängd till juli om det inte blir förseningar med leveranser.

– Under veckan är det lättare att delta i mässan. Vi tar emot högst 8 personer. Mässan firas varje dag utom på måndag. Vill ni delta i mässan ring kyrkoherden för att veta om tiderna.

– Ni kan alltid Swisha kollekten till församlings konto:  Swishnummer: 123 218 71 28