Vecka 44 – 2023

 

– Kyrkkaffe listan finns det på anslagstavlan. Om ni vill träffa efter mässa vid en kopp kaffe så var snälla och skriv era namn på listan. Hoppas att många skriver sitt namn.

– Kyrkan firar Alla helgons dag onsdag den 1 november och Alla själars dag torsdag den 2 november kl. 17:30. Ni kan skriva era avlidnas namn på ett papper och lämna det före mässan på torsdag.

– Den traditionella andakten för de avlidna med välsignelse av gravarna på Södertälje kyrkogården kommer att äga rum lördag 4 november kl. 12:00. Andakten kommer att vara i Ljusets kapell och sedan samlas vi utanför kapellet och gravarna välsignas.

– Kollekt till missionsländerna gav totalt 3500 kr. Tack för alla som bidragit till detta resultat.

Torsdag 02 november kl. 18:30 blir det ekonomirådsmöte. 

– Basaren kommer att äga rum lördag 2 december från 11:00 till 15:00 och söndag 3 december efter mässorna. Vi behöver folk som bakar bröd och kakor. Vi kommer att samla korgar och krukor. Basaren behållning kommer i år att gå till flyktningar som tvingades att lämna Nagorno Karabach till Armenien. Vi kommer inte att ta emot kläder, skor, böcker och porslin… Lotteriförsäljningen startar från och med 29 oktober (20 kr/st) .