Vecka 16 – 2021

 

– Alla offentliga gudstjänster i församlingen är fortfarande inställda.  Fortfarande följer vi regeringens bestämmelser för Covid-19

– Söndagens mässor kl. 10:00 firas online tills vidare. Följ gärna online-mässans firande på församlingens hemsida:    http://st-ansgar.se/

– Ni kan alltid Swisha kollekten till församlings konto:  Swish nummer: 123 218 71 28

– Församlingens trosundervisning är inställd tills vidare utom 1:a kommunionens kandidater (max 8 per grupp).

– Bikt: efter överenskommelse med prästen.

– Kyrkan kommer vara öppen för bikt, bön och enskild andakt enligt överenskommelse. Skicka ett meddelande på detta nummer 076 369 50 09 att ni önskar besöka kyrkan då kommer vi att öppna åt er. Meddelandet skall skickas helst 24 timmar innan det planerade besöket. Varje dag, utom måndagarna, firas mässan i Sankt Ansgars kyrka.

– På grund av Corona är expeditionen stängd för besök tills vidare. Du kan alltid nå oss via församlingens e-post adress. Ange ditt telefonnummer och vad saken gäller. Då kommer vi att ta kontakt med dig.

– Vi har börjat med att renovera Sankt Ansgars fastighet. Det kommer ske i flera etapper: a) Brandsäkerhet b) Kyrkorummet c) Ventilation. Kyrkan kommer vara stängd till juli om det inte blir förseningar med leveranser.

– Även vill jag tacka, av hela mitt hjärta, alla våra välgörare som skänkte pengar för att kunna få köpa ett nytt tabernakel. Hittills har vi fått in 38 100 SEK. Vårt mål är att vi når ca 50 000, så vi fortsätter med vår insamling. Vi kommer att träffas torsdagen 22 april kl. 17:30   i Sankt Ansgars kyrka för att välja ett tabernakel. På grund av restriktionerna som råder idag (max 8 pers.) kommer ni att kunna följa oss online genom Zoom. Den som vill vara med online behöver ni sms:a er önskan till kyrkoherde och då kommer ni att få en länk som tillåter er att kopplas till mötet.

Härmed vill församlingen göra en insamling för att kunna köpa ett nytt tabernakel som kostar ca 50 000 kr. Den 26 april 2014 på församlingsmötet röstade majoriteten att flytta tabernaklet mitt i koret. På grund av renoveringen som pågår just nu i kyrkorummet kommer vi att genomföra beslutet. Ni kan skänka pengar till vårt plusgiro 68 93 93-7. Märk talongen med ”Tabernakel”.