Vecka 15 – 2019

 

Stockholms dekanatsmöte äger rum tisdag 9 april kl. 09.30 i Sankt Ansgars kyrka. Är det någon som vill hjälpa oss med det praktiska var snäll och ta kontakt med kyrkoherde.

– Botandakt för fastan äger rum onsdag 10 april kl. 18:00 och medföljer bikt på olika språk (kroatiska, polska, spanska, arabiska, armeniska, engelska, franska och italienska).

Söndagen 14 april kl. 09:45 firar vi palmsöndagen med procession. Den heliga mässan börjar med palmvälsignelse och procession.  Glöm inte ta med er fasteinsamling som tillsammans med kollekten kommer vi skicka, via Caritas, till de nödlidande i Syd Sudan. På grund av inbördeskrig och svält är mer än 4 miljoner människor på flykt. Torka och utslagna skördar gör att människor inte har mat för dagen.

Onsdag 17 april kl. 18:00 kommer Kardinal Anders Arborelius att besöka Frälsningsarmén i Södertälje. Mer information finns på anslagstavlan.

– På Skärtorsdagen 18 april kl. 18.00 behövs 12 män för tvagning av fötterna som kommer att representera Guds folk (listan finns på anslagstavlan).

– Församlingen kommer att ordna en pilgrimsresa till det heliga landet den 22 oktober till och med 29 oktober 2019. Resan kommer att kosta ca 12000 kr. Ingår: flygbiljett, hotell, frukost och middag, buss med guide under vår vistelse i Israel, inträdes avgifter. Det finns få antal platser fortfarande. Ej ingår: Lunch och dricks

– Inget kyrkkaffe serveras på påskdagen