Vecka 22 – 2024

 

– Kyrkkaffe listan finns det på anslagstavlan. Om ni vill träffa efter mässa vid en kopp kaffe så var snälla och skriv era namn på listan. Hoppas att många skriver sitt namn. Den som förbereder kyrkkaffe , glöm inte att ta med mjölk!!

– Nästa söndag kommer 14 ungdomar att ta emot konfirmations sakrament i Sankt Ansgars kyrka. Låt oss bära dem i våra böner så att de blir trogna Jesus.

– Församlingsmöte kommer att äga rum under hösten. Vi kommer att meddela er ett bestämt datum lite senare.

– Jag vill påminna er att ni kan ha en gratis prenumeration på katolskt magasin. Mer information finns det på anslagstavlan. Jag hoppas att katolska tidningen går in i varje hushåll.

Torsdag den 30 maj kl. 18.00 firas en mässa för påven Franciskus. Celebranter är den påvlige nuntien, ärkebiskop Julio Murat, samt kardinal Anders Arborelius. Mässan firas på engelska i Domkyrkan.

Fredag den 31 maj blir det en Mariakonsert med orkester kl. 19.00 i Sankt Eriks Domkyrka. Bland annat sjungs Vivaldis Magnificat och Monteverdis Ave Maris Stella. FRITT INTRÄDE.

Trosundervisningen startar åter söndag 1 september kl. 10:00 med uppropet.

– Kyrkans lokaler kommer att vara stängda under sommaren från och med veckan 24 och till och med veckan 31. Däremot fortsätter vi med  kyrkkaffe till och med söndag 16 juni.

– ”Frestelser till synd är oundvikliga, men ve den människa som medverkar till det” (Matt 18:7b). Värmen har kommit och vi är glada för det, men tänk att ni ska ha anständiga kläder.