Veckoprogram 2020 – v.15

 

FREDAG 10 APRIL 2020

kl. 14.00 – LÅNGFREDAGEN

LÖRDAG 11 APRIL 2020

kl. 21.00 – PÅSKVAKAN – MATVÄLSIGNELSE

SÖNDAG 12 APRIL 2020

kl. 10.00 – PÅSKSÖNDAGEN

MÅNDAG 13 APRIL 2020

kl. 10.00 – ANNANDAG PÅSK

 

LIVE  SÄNDNING FRÅN  SANKT  ANSGARS KATOLSKA KYRKAN

 
 
VECKOLÄSNINGAR  
 
 
Kontaktuppgifter vid misstanke om övergrepp på barn och ungdomar 
 
GPDR! Nu gäller den nya personuppgiftslagen
 
 
* På grund av coronaviruset är expeditionen stängd. Ni kan nå oss via telefon tisdag och torsdag från 10:00 – 13:00 eller via e-mail 
 
* All trosundervisning är inställd tills spridningen av coronaviruset är under kontroll.
 
Information med anledning av utbrottet av Corona-viruset
 

Fullständig avlat och kollektiv syndaförlåtelse i Coronavirusets nödsituation
 

Mässor online – söndagsmässor sänds från sex av stiftets församlingar

MÄSSOR FRÅN VATIKANEN:

Vatican News sänder dagligen påve Franciskus morgonmässa från Santa Marta live med start kl.07:00                                                                                                                                                            Påvens mässor kan följas via Vatican Media Live på youtube.                                                                Vill man se mässorna i efterhand kan man göra det på youtube.                                                     

Påvens mässor simultantolkas på följande språk:                                                                               Engelska                                                                                                                                                        Spanska                                                                                                                                                            Tyska                                                                                                                                                            Franska                                                                                                                                                        Portugisiska 

MÄSSOR FRÅN ÖVRIGA VÄRLDEN PÅ OLIKA SPRÅK:                                               Livesända mässor på polska                                                                                                                 Livesända mässor på engelska                                                                                                            Livesända mässor på tyska                                                                                                                   Livesända mässor på franska                                                                                                            Livesända mässor på spanska                                                                                                           Livesända mässor på slovakiska                                                                                                        Livesända mässor på danska                                                                                                              Livesända mässor på norska                                                                                                                Livesända mässor på kroatiska                                                                                                           Livesända mässor på portugisiska                                                                                                     Livesända mässor på arabiska                                                                                                            Livesända mässor på ukrainska   

ukrainska från Vatikanen                                                                                                                 Mässor sänds också via Charity TV   

Måndag 06 april
STILLA VECKAN
Ingen mässa  (Dagens läsningar)         
 
Tisdag 07 april
Ingen mässa  (Dagens läsningar)
 
Onsdag 08 april
Ingen mässa  (Dagens läsningar)
     
Torsdag 09 april
DE HELIGA TRE PÅSKDAGARNA OCH PÅSKTIDEN
SKÄRTORSDAGENS KVÄLLSMÄSSA TILL ÅMINNELSE AV HERRENS NATTVARD
Ingen mässa  (Dagens läsningar) 
 
Fredag 10 april
LÅNGFREDAG
Ingen mässa  (Dagens läsningar)
  
Lördag 11 april
PÅSKVAKAN  – MATVÄLSIGNELSE
Ingen mässa  (Dagens läsningar)
 
Söndag 12 april
PÅSKSÖNDAGEN
Ingen mässa  (Dagens läsningar)          
 
 
 
Det här inlägget postades i Kanalen. Bokmärk permalänken.