Vecka 07 – 2020

 

1.- Vi behöver folk som ställer upp för att fixa kyrkkaffe på de kommande söndagarna. Var snälla, skriv upp era namn i listan på anslagstavlan!

2.- Söndag 23 februari tas kollekten för den Heliga Stolen.

3.- Pastoralrådets sammanträde äger rum torsdag den 13:e februari kl. 18.30 på plan 3.

4.- Tack till alla som ställde upp och hjälpte med att göra biskopens visitation lyckad.

5.- Vi beklagar att meddela er att Syster Magna avled den 4 februari 2020 i Polen i en ålder av 88 år. Begravningen ägde rum den 7 februari i Provincialhuset i Pleszew i Polen. Syster Magna anlände till Sverige till Oskarström 1957. Hon kom till Södertälje 30 juli 1987 och stannade i Sankt Ansgars församling tills hon återvände till Polen den 2 juni 2012. Under sina aktiva år i vår församling engagerade hon mycket för att stödja och stärka de troende i vår församling genom de uppgifterna hon hade som rektorn i förskolan, kateket och sakristan. Syster Magna hade verkligen ett pastoralt hjärta för de troende hon möte i kyrkan och i samhället. Också efter sin återvändning till Polen fortsatte hon fråga om församlingen och förskolan och bar dem i sina dagliga böner.

Vi är tacksamma för allt vad hon har gjort för vår församling. Vi kommer att fira mässan i minnet av henne tisdag 11 februari kl. 17.30 i S.t Ansgars kyrka i Södertälje. Vi ber Vår Herre att ge sin trogna tjänarinna Magna den eviga vilan. Må hon vila i frid!