Vecka 33 – 2021

 

– Från och med 1 juli tills vidare firar vi den heliga mässan med max 50 personer. För att delta i söndagsmässan måste man i förväg anmäla sig till kyrkoherde via sms till o76 – 369 5009 senast fredag förmiddag, om du inte får något svar från kyrkoherden, får du komma till mässan. Vi kommer inte nu mera att sända våra mässor online från och med 20 juni.

– Ni kan alltid Swisha kollekten till församlings konto:  Swish nummer: 123 218 71 28

– På grund av Corona är expeditionen stängd för besök tills vidare. Du kan alltid nå oss via församlingens e-post adress. Ange ditt telefonnummer och vad saken gäller. Då kommer vi att ta kontakt med dig.

– Vi har börjat med att renovera Sankt Ansgars fastighet. Det kommer ske i flera etapper: a) Brandsäkerhet b) Kyrkorummet c) Ventilation. Kyrkan kommer vara stängd till juli om det inte blir förseningar med leveranser.

– Lördagen 4 september 2021 äger stiftsvallfärden rum i Vadstena med temat ”Vi behöver den helige Andes ljus och kraft för att bli en mer utåtriktad och evangeliserande kyrka”. Mässan inleds kl. 11.30 på Borggården och vallfärden avslutas med Josefsandakt ca. kl. 15.30

– Lördagen 25 september kl. 11.00 kommer våra barn att ta emot 1:a kommunion i Sankt Ansgars kyrka. Låt oss bära dem i våra böner.

– Alla kateketer är kallade torsdag 19 augusti kl. 18.15 (efter mässan) till en träff i Maria salen för att diskutera trosundervisningen under detta pastorala år. Vi behöver flera kateketer.

– Söndag 22 augusti firar syster Emiliana sitt 25-årsjubileum som nunna. Efter mässan kommer systrarna att ha en mottagning i Maria salen.