Vecka 46 – 2020

 

– Konfirmations sakrament utdelas av Kardinal Anders Arborelius nu på lördag den 14 november kl. 10.00 i Sankt Ansgars kyrka. På grund av Covid-19 är antalet deltagande i mässan begränsade bara bara för konfirmanderna och sina föräldrar och syskon.

– Vi ber om förståelse för att vi behöver följa Folkhälsomyndighetens och regeringens restriktioner och be er att anmäla er ankomst till kyrkan så att antal besökare inte överskrider 50 personer. Två katolska församlingar blev polisanmälda.                                Deltagande till högmässan skall anmälas direkt till kyrkoherden fader Simon-Petrus via sms (tfn. 076 369 5009)   senast fredag kl. 22.00. Ni skall INTE KOMMA till mässan om ni inte får ett positivt svar.

– På grund av rådande omständigheter så har årets församlingsmöte blivit försenat men skall nu äga rum söndagen den 15 november 2020 efter den heliga mässan. Årsbokslut för 2019 är redan på anslagstavlan och det finns på vår hemsida. De som vill delta i församlingsmöte skall anmäla sig till expedition via e-post. Har ni några frågor som ni vill ta upp skicka det till kyrkoherde via församlingens e-post senast den 8 november.