Vecka 46 – 2023

 

– Kyrkkaffe listan finns det på anslagstavlan. Om ni vill träffa efter mässa vid en kopp kaffe så var snälla och skriv era namn på listan. Hoppas att många skriver sitt namn. Den som förbereder kyrkkaffe , glöm inte att ta med mjölk!!

– På onsdag 15 november 2023 efter ordets liturgi kommer diakon Conny att fortsätta med kursen om tron och läran kl. 18:15.

– Basaren kommer att äga rum lördag 2 december från 11:00 till 15:00 och söndag 3 december efter mässorna. Vi behöver folk som bakar bröd och kakor. Vi kommer att samla korgar och krukor. Basaren behållning kommer i år att gå till flyktningar som tvingades att lämna Nagorno Karabach till Armenien och en mindre del till Syrien. Vi kommer inte att ta emot kläder, skor, böcker och porslin…  Vi samlar tomma korgar och fina krukor, även tar vi emot chokladaskar, kex, oliver, olivolja, vinäger, kaffe, te, ostar, o.s.v. Lotteriförsäljning startar från och med 29 oktober (20 kr/st) . Vi fortsätter även varje söndag med lotteriförsäljning.

– Efter söndags mässor kommer julspel grupp att träffas i S:t Ansgars sal för övningar. Själva julspel kommer att spelas fredag 22 december 2023 kl. 18:00.