Vecka 01 – 2021

 

– Alla tillönskas en god fortsättning på det nya året!

– Regeringen har i sin presskonferens den 16 november meddelat att från och med  tisdag den 24 november får max 8 personer delta i en allmän sammankomst. Därför ställs alla offentliga gudstjänster från och med detta datum in tills vidare. Förbudet skall gälla 4 veckor, men kan förlängas till över jul och nyår om inte spridningen av coronaviruset minskar betydligt.

– Kyrkan kommer dock vara öppen för bikt, bön och enskild andakt enligt överenskommelse. Skicka ett meddelande på detta nummer 076 369 50 09 att ni önskar besöka kyrkan då kommer vi att öppna åt er. Meddelandet skall skickas helst 24 timmar innan det planerade besöket. Varje dag, utom måndagarna, firas mässan i Sankt Ansgars kyrka.

Vill ni komma till mässa ring kyrkoherde eller sms:a till honom. Max antal besökare är 8. Söndagarna firas mässan som vanligt kl. 10:00 men utan folk. Ni kan delta i mässan via facebook. Skapa ett konto på facebook, logga in och klicka efteråt på länken i vår hemsida.

– Stiftets adventsinsamling 2020 till Caritas Sverige går till satsningar på barn och ungdomar i det hårt drabbade Sydsudan. Landet har härjats av inbördeskrig, naturkatastrofer och nu även av covid-19-pandemin. Många barn är undernärda och skolsystemet bristfälligt. Man kan swisha till 900 4789 eller sätta in pengar på BG 900-4789. Märk din gåva ”ADVENT 2020”

– På grund av Corona är expeditionen stängd för besök tills vidare. Du kan alltid nå oss via församlingens e-post adress. Ange ditt telefonnummer och vad saken gäller. Då kommer vi att ta kontakt med dig.

– Det är smärtsam och sorgligt för oss präster att vi inte kan ta emot alla troende i våra mässor på grund av Regeringens bestämmelser för att minska smittan av Covid-19. Därför ni ska anmäla er till f. Simon-Petrus om ni önskar delta i mässorna, och ni ska få ett positivt svar innan ni kommer. (det räcker inte att säga ”vi är 3 st som kommer till mässa…)