Vecka 41

– Brödförsäljning nu på söndag den 11 oktober. pengar går för att hjälpa till P. Martin Pender verksamhet i Sydafrika.
 
– Julbasar i år äger rum den 28 november. De som vill vara med och planera är välkomna tisdagen den 06 oktober kl. 16:00 att träffas i Sankt Ansgars lokal.
 
– Trosundervisning den 11 oktober kl. 10.00 
 
– Rosenkrans
Oktobermånas är Rosenkransens månad. Varje lördag kl. 8:30 läser vi rosenkransen. Efter mässan på vardagarna läses en dekad av rosenkransen. 
 
– Kyrkkaffe
Dags igen !!
Vi behöver nya människor i församlingen som tar ansvar för söndagens kyrkkaffe.
Skriv ditt namn på listan i kyrkotorget eller ring till systrarna (tel. 08 550 69 121)
 
SVT 2 kommer att sända söndagen den 22 november kl. 10:00  (som inspelades den 6 september) en mässa från Sankt Ansgars församling:
  
– Barnkör
Barnen som gillar att sjunga, kontakta vår organist Franciscus för att starta en kör med barn som deltagande. Övningar söndagar efter mässan.
  
– Nya Ministranter
Vår församling är just nu i behov av nya ministranter. Därför är såväl nya som gamla ministranter välkomna att anmäla sitt intresse till kyrkoherden.
 
Ministranter...Alla unga (tjejer och killar) som är intresserade av att assistera prästen under mässan är varmt välkomna att ansluta sig till församlingens ministrantgrupp. Vi kommer att träffas en viss tid  då vi övar praktiskt de olika uppgifterna i mässan och lär oss mer om varför prästen och ministranterna utför de olika momenten. Det kommer även bli tillfälle för lite lek och skoj.
De som vill ministrera i söndagsmässan ombedes komma till sakristian senast en kvart innan mässan börjar, kl. 9:45
 
För mer information, kontakta kyrkoherden Simon-Petrus