Vecka 31

Kungörelser
 
Pater Udo Ostrop SDB kommer att besöka bl.a. S.t Ansgars församling kring 16.e augusti 2014. Mer information om besöket kommer det lite senare.
 
Mariavallfärd till Marielund, lördagen den 16 augusti 2014 
 
Mariavallfärd till Marielund, 16 augusti 2014

16 augusti, lördag I anslutning till högtiden Jungfru Marias upptagning i himmelen      äger vallfärden rum. Vi samlas i Nyckelby kl. 11.15 för att vandra till  kapellet och till Maria i Lourdesgrottan på Marielund. Mässan firas. Sång av barnkören Pueri Cantores. Picknick och samvaro. Vallfärden ger oss möjlighet att komma samman i bön.
Då vi brukar vara många firas mässan utomhus. Därefter har vi picnic på gräsmattan i sommargrönskan. Ta med något att sitta på. Det finns kaffeförsäljning. De som också önskar köpa lunch av Marielund förbokar det minst en vecka i förväg.
Vallfärden leds av biskop Anders Arborelius OCD. Stockholms dekanat, som omfattar de katolska församlingarna i och kring Stockholm samt Gotland, inbjuder.
Med allmänna kommuniktioner: T-bana till Brommaplan, gröna linjen. Från Brommaplan: buss 176 (mot Stenhamra) kl. 10.25. Byte i Ekerö centrum till anslutande buss 309. Avstigning vid Nyckelby.
För mer information:
Stiftsgården Marielund
E-post: marielund@katolskakyrkan.se
Hemsida: www.marielund.org