Vecka 42 – 2018

 

KUNGÖRELSER 

* Oktober månad är Rosenkransens månad. Varje lördag kl. 08.30 läser vi rosenkransen. Efter mässan på vardagarna läses en dekad av rosenkransen.

*  Karmelitssystrarna kloster i Glumslöv är is stort behov av renovering. Den som vill stödja detta behjärtansvärda ändamål kan sätta in pengar på systrarna konto. Mer information finns på anlagstavlan.

*  S:ta Teresa av Jesusbarns Reliker skall komma till Södertälje tisdag den 30 oktober. Vi kommer att ta emot det i S:t Ansgars kyrka ca. kl. 11.30 och firas en välkomstgudstjänst. Senare Ark. Matthias Grahm kommer att fira mässa på svenska kl. 16.30 och därefter ca. kl. 17.50 åker relikerna vidare till Jungfru Maria kyrka i Hovsjö.

* Basaren i år kommer att äga rum den 1 december. Vi behöver volontärer för att planera och förbereda det. Hoppas att nya ansikten ställer upp i år. Onsdag 17 oktober kl. 17.00 kommer den första träffen att äga rum.

*  Söndag 21 oktober äger trosundervisningen rum för alla grupper, istället   för 28 oktober. Samma dag kommer kollekten att insamlas för missionsländerna.

*  Till ungdomar som har frågor kring sin livskallelse, så finns det möjlighet för dem att delta i kallelsereträtt, den 02 december 2018 kl. 11.30 i Marielund. För mer information titta på anlagstavlan.

*  Alla Helgons dag kommer att firas den 1 november enligt den katolska kyrkans kalendarium, däremot kommer vi att ha en Requiem mässa i Ljusets kapell på kyrkogården lördagen den 3 november kl. 12.15  Ni kan skriva era avlidnas namn och lägga dem i en korg som vi bär fram tillsammans med  offergåvorna.