Vecka 45 – 2018

 

KUNGÖRELSER 

* Basaren i år kommer att äga rum den 1 december. Vi behöver volontärer för att planera och förbereda det. Hoppas att nya ansikten ställer upp i år.             Basargruppen träffas på onsdagarna kl. 16.00. Intäkterna kommer att gå direkt till olika behövande i olika länder (vilka grupper och vilka länder kommer lite senare).          Söndag den 11 november kommer Monika och Anica att ta emot gåvor till vår basar, t.ex. leksaker, barnböcker, hela och rena barnkläder.  

Fredag den 9 november kl. 19.00 ges en konsert av Inmaculata Vokalensemble och Pueri Cantantes Cathedralis. Requiem av Gabriel Fauré samt Te Deum av Otto Olsson framförs.

Onsdag den 14 novembre kl. 17.00 firar kardinal Anders Arborelius mässan för avlidna präster och diakoner i Sankt Eriks Katolska Domkyrka.

*  Till ungdomar som har frågor kring sin livskallelse, så finns det möjlighet för dem att delta i kallelsereträtt, den 02 december 2018 kl. 11.30 i Marielund. De som är intresserad att delta i denna reträtt, ta först kontakt med kyrkoherden. För mer information titta på anlagstavlan.