Vecka 43

 

KUNGÖRELSER: 

1.- Detta år kommer vi att ha val till ekonomirådet och pastoralrådet . Valet kommer att äga rum söndag 12 november 2017. Det kommer att ske före och efter alla mässor som äger rum i Sankt Ansgars kyrka. Kandidaterna finns redan på anslagstavlan. De som kommer att vara bortrest denna söndag eller de som önskar rösta tidigare då finns det möjlighet att göra det från och med söndag 29 oktober i Sankt Ansgars kyrka eller via post till expeditionen.

2.- Lista för vem som önskar förbereda kaffe finns redan på anslagstavlan. Hoppas att många skriver sitt namn. Just nu listan är tomt!!

3.- Oktober månad är Rosenkransens månad. Måndagarna kl. 17.00 och lördagarna kl. 08:30 är det rosenkransandakt i S:t Ansgars kyrka. På slutet av mässan på vardagar läses en dekad av rosenkransen.

4.- Julbasar äger rum första advent  den 2  och 3 december 2017. Vi behöver en grupp medarbetare för det praktiska arbetet: t.ex. folk som bakar, m.m.  Intäkterna i år går oavkortat till ett barnhem i Rumänien.Vi behöver även män att ställa upp. Skriv ert namn på listan i kyrkotorget. 

5.- Kyrkan firar Alla Helgons dag onsdag den 1 november och Alla själars dag torsdag den 2 november. Alla Helgons dag firas högmässa kl. 17.30

6.- Mässa på kyrkogården med välsignelse av gravarna för de avlidna hålls lördagen den 4 november kl. 12.15