Vecka 48

 

KUNGÖRELSER: 

1.- Lista för vem som önskar förbereda kaffe finns redan på anslagstavlan. Hoppas att många skriver sitt namn. Just nu listan är tom!!

2.- Valresultatet kan inte offentliggöras innan det bekräftas av Biskopen. Först när vi skickar protokoll över valresultatet och bekräftas av biskopen då kommer vi att offentliggöra valresultatet.

3- Basaren äger rum under första advent 2 och 3 december 2017. Vi behöver en grupp medarbetare för det praktiska arbetet. Vi behöver folk som bakar, även män att ställa upp. I år kommer armeniska gruppen inte att ställa upp. Så vi behöver folk som ska hjälpa oss med i köket. Intäkterna ska gå till föräldralösa barn i Rumänien.         Basarens grupp träffas tisdag 28, torsdag 30 november och fredag 1 december kl. 15:30 i den stora salen.

4- Från och med 30 november till och med 5 december alla aktiviteter och kyrkkaffe för alla grupper ställas in på grund av basarens förberedelse. Orientaliska grupper ska inte ta minnes gudstjänster denna söndag eftersom de inte kan använda stora salen.