Vecka 45

 

KUNGÖRELSER: 

1.- Detta år kommer vi att ha val till ekonomirådet och pastoralrådet . Valet kommer att äga rum söndag 12 november 2017. Det kommer att ske före och efter alla mässor som äger rum i Sankt Ansgars kyrka. Kandidaterna finns redan på anslagstavlan.    OBS! Redan nu kan ni börja rösta. Röstsedlarna och kuverten hittar ni i kyrktorget. Ni lämnar det till en av ledamöterna, Louise Persson eller Helena Stachowicz.

2.- Lista för vem som önskar förbereda kaffe finns redan på anslagstavlan. Hoppas att många skriver sitt namn. Just nu listan är tom!!

3.- Julbasar äger rum första advent  den 2  och 3 december 2017. Vi behöver en grupp medarbetare för det praktiska arbetet: t.ex. folk som bakar, m.m.  Vi behöver även män att ställa upp. Intäkterna i år går oavkortat till ett barnhem i Rumänien. Skriv ert namn på listan i kyrktorget. 

4.- Söndag den 19 november kl. 10.00 kommer Kardinal Anders Arborelius OCD att fira högmässan i samband med församlingens 50 års jubileums avslutning. Även de som fyller 70 år och plus är inbjudna till denna ceremoni (inbjudan kommer snart hem till er via posten)