Vecka 32

 

KUNGÖRELSER: 

1.- Aseel som jobbar på expeditionen har börjat cellgift behandling. Det är en tyng och lång process. Låt oss bära henne i våra böner så att hon i sitt lidande mer och mer upplever Guds kärlek och barmhärtighet.

2.- Torsdag den 10 augusti kl. 18.30 är det samling för gruppen som skall åka till Jerusalem.

Församlingen kommer att ordna en pilgrimsresa till Jerusalem mellan den 25 oktober till och med 31 oktober (7 dagar och 6 nätter). Platserna är bokade, kostnaden är 11 250 kr per person.

I kostnaden ingår:

 • Direktflyg tur och retur (Arlanda-Tel Aviv-Arlanda) med Norwegian. 25 oktober flyger vi kl. 06.40 och är vi framme kl. 12.15   31 oktober flyger vi kl. 19.05 och är vi framme kl. 23.00
 • Logi med halvpension (frukost och middag). I Nazareth: Tabar Hotell (eller samma klassnivå). I Betlehem: Paradis Hotell ( samma klassnivå)
 • Buss (Södertälje – Arlanda – Södertälje)
 • Buss (Tel Aviv – Hotell – Tel Aviv) hela veckan.
 • Guiden talar svenska och är med oss hela tiden från kl. 08.00 till 18.00
 • Inträde avgift till de heliga platserna
 • Försäkring under vistelsen i det heliga landet.
 • Åka båt i Teberiassjön
 • Taxi till Taborgs berg
 • Dricks
 • Programmet kommer senare

OBS.- Den som har anmält sig till Jerusalems resa, var god och skicka en kopia av sitt pass till kyrkoherde så snart som möjligt.

3.- Lokalerna kommer att vara stängda från och med 19 juni till och med 12 augusti.

4.- Tisdag den 15 augusti kl. 17.30 firas en tacksägelsemässa av biskop Anders för att han utnämnts till kardinal. Den nya domprästen f. Thanh installeras också. Mässan kommer att direktsändas i tv.

5.- Lördag den 19 augusti kommer en vallfärd till Vår Frus helgedom i Marielund att äga rum. Kl. 11.15  är samling vid Nyckelby Lanthandel på Ekerö. Vandring med bön av rosenkransen. Cirka kl. 12.15 mässa. Picknick i det gröna på medhavd matsäck. Kaffeservering. Bön och ljuständning vid Mariagrottan. Sakramental välsignelse i kapellet.

6.- Trosundervisningen startar igen den 27 augusti 2017 kl. 10.00 i samband  med mässan.

7.- Detta år kommer vi att ha val till ekonomirådet och pastoralrådet. Valet kommer att äga rum i början av november månad. Vi behöver 4 ledamöter till ekonomirådet och upp till 10 till pastoralrådet. Helena Prawitz och Louis Persson sitter tillsammans med kyrkoherden i valnämnden.

8.- Lista för vem som önskar förbereda kaffe finns redan på anslagstavlan. Hoppas att många skriver sitt namn.

9.- Foto och video för barn som tog den heliga första kommunionen i vår församling den 25 maj, är klara för att hämtas från expedition onsdag eller tosdag, mellan kl. 10.00 och kl. 13.00 eller efter överenskommelse (Obs.- Bara dem som beställde och betalade i förskott). De som önskar finns det möjlighet att beställa på detta nummer 070 072 30 18 eller genom församlingen.