Vecka 33

 
 
– Lördag den 20 augusti kommer en vallfärd till Vår Frus helgedom i Marielund att äga rum. Närmare information finns på anslagstavlan.
 
– Söndag 21 augusti kl. 18.30 blir en vallfärd för orientaliska katoliker till Domkyrkan för att fira barmhärtighets år.
 
– Söndag 28 augusti 2016 efter mässa startar trosundervisning med upprop för barn födda år 2008 och tidigare (från årskurs 2 till årskurs 9).
 
– Den 31 oktober 2016 kommer påve Franciskus till Sverige när Vatikanen och Lutherska världsförbundet tillsammans uppmärksammar reformationens 500-årsdag i Lunds domkyrka. Nu är det klart att dagen fortsätter med ett stort event på Malmö arena som särskilt riktar sig till unga.
Mer info på följande adress:
 
http://www.mynewsdesk.com/se/stockholms-katolska-stift/pressreleases/paave-franciskus-och-lutherska-ledare-i-stort-event-paa-malmoe-arena-1414526
 
– Kyrkkaffe
Dags igen !!
Vi behöver nya människor i församlingen som tar ansvar för söndagens kyrkkaffe.
Skriv ditt namn på listan i kyrkotorget eller ring till systrarna (tel. 08 550 69 121)
 
– Barnkör
Barnen som gillar att sjunga, kontakta vår organist Franciscus för att starta en kör med barn som deltagande. Övningar söndagar efter mässan.
  
– Nya Ministranter
Vår församling är just nu i behov av nya ministranter. Därför är såväl nya som gamla ministranter välkomna att anmäla sitt intresse till kyrkoherden.
Alla unga (tjejer och killar) som är intresserade av att assistera prästen under mässan är varmt välkomna att ansluta sig till församlingens ministrantgrupp. Vi kommer att träffas en viss tid  då vi övar praktiskt de olika uppgifterna i mässan och lär oss mer om varför prästen och ministranterna utför de olika momenten. Det kommer även bli tillfälle för lite lek och skoj.
De som vill ministrera i söndagsmässan ombedes komma till sakristian senast en kvart innan mässan börjar, kl. 9:45
 
För mer information, kontakta kyrkoherden Simon-Petrus