Vecka 16

 
– Påve Franciskus har godkänt helgonförklaringen av saliga Elisabeth Hesselblad och tillkännagivit att den oficiella ceremonin kommer att äga rum söndag 5 juni i Rom.
Stockholms katolska stift planerar en stifsvallfärd till helgonförklaringen med resa ner till Rom torsdag 2 juni och hemresa till Sverige tisdag 7 juni. På stifsvallfärden deltar även biskop Anders Arborelius OCD.
  
– Vi kan inte annat än uttrycka vår stora glädje över att vår påve Franciskus kommer till Sverige den 31 oktober. Det historiska besöket äger rum med anledning av att lutheraner och katoliker tillsammans uppmärksammar 500-årsminnet av reformationen. Program meddelas senare 
 
. Församlingen kommer att ordna en äktenskapförberedelsekurs för dem som vill eller tänker gifta sig. Kursen börjar i mars. Anmälan sker till diakon Mazin Noel (mazinnoel@gmail.com
 
– Världsungdomsdagen 2016 äger rum i Krakow 19 juli – 02 augusti. Mer information för dig som vill delta finns på SUKs hemsidan  ( Klicka här )
 
– Kyrkkaffe
Dags igen !!
Vi behöver nya människor i församlingen som tar ansvar för söndagens kyrkkaffe.
Skriv ditt namn på listan i kyrkotorget eller ring till systrarna (tel. 08 550 69 121)
 
– Barnkör
Barnen som gillar att sjunga, kontakta vår organist Franciscus för att starta en kör med barn som deltagande. Övningar söndagar efter mässan.
  
– Nya Ministranter
Vår församling är just nu i behov av nya ministranter. Därför är såväl nya som gamla ministranter välkomna att anmäla sitt intresse till kyrkoherden.
Alla unga (tjejer och killar) som är intresserade av att assistera prästen under mässan är varmt välkomna att ansluta sig till församlingens ministrantgrupp. Vi kommer att träffas en viss tid  då vi övar praktiskt de olika uppgifterna i mässan och lär oss mer om varför prästen och ministranterna utför de olika momenten. Det kommer även bli tillfälle för lite lek och skoj.
De som vill ministrera i söndagsmässan ombedes komma till sakristian senast en kvart innan mässan börjar, kl. 9:45
 
För mer information, kontakta kyrkoherden Simon-Petrus