Vecka 48

– Den 28 och 29 november är det församlingens basar. Behållningen kommer oavkortat att gå till de drabbade barnen i Syrien.
 
Söndag den 29 november insamlas kollekten till förmån för stiftets adventsinsamling som går för att hjälpa barn på flykt.
 
– Påven Franciskus har utlyst ett Barmhärtighetens jubelår från den 8 december till Kristus Konungens dag 2016.
 
– I ”Katolskt magasinet”  nummer 11 berättas det om Sankt Ansgars katolska församling. Det ges alla i församlingen möjlighet att prova Katolskt magasinet gratis i 3 vmånader. Talongerna finns på kyrkotorget. Jag hoppas att många utnyttjar erbjudandet
 
– KPNs adventskalender med choklad  i år handlar om dygderna. Ni kan beställa det genom att mejla till församlingen. Det kostar 50 kr/st  (ingår också ett häfte med berättelser och introduktion i dygder). 
 
– Kyrkkaffe
Dags igen !!
Vi behöver nya människor i församlingen som tar ansvar för söndagens kyrkkaffe.
Skriv ditt namn på listan i kyrkotorget eller ring till systrarna (tel. 08 550 69 121)
 
– Barnkör
Barnen som gillar att sjunga, kontakta vår organist Franciscus för att starta en kör med barn som deltagande. Övningar söndagar efter mässan.
  
– Nya Ministranter
Ministranter 2015...
Vår församling är just nu i behov av nya ministranter. Därför är såväl nya som gamla ministranter välkomna att anmäla sitt intresse till kyrkoherden.
Alla unga (tjejer och killar) som är intresserade av att assistera prästen under mässan är varmt välkomna att ansluta sig till församlingens ministrantgrupp. Vi kommer att träffas en viss tid  då vi övar praktiskt de olika uppgifterna i mässan och lär oss mer om varför prästen och ministranterna utför de olika momenten. Det kommer även bli tillfälle för lite lek och skoj.
De som vill ministrera i söndagsmässan ombedes komma till sakristian senast en kvart innan mässan börjar, kl. 9:45
 
För mer information, kontakta kyrkoherden Simon-Petrus