Vecka 51

– Årets basar har hittills inbringat 29 370 kr som oavkortat går till barnen i Syrien. Stor TACK till alla som helhjärtat har engagerat sig i arbetet före, under och efter adventsbasaren. Tack även till alla som bidragit till basarens resultat.
 
– Onsdag den 16 december ges tillfälle till bikt kl. 18:30 på olika språk
 
– Påven Franciskus har utlyst ett Barmhärtighetens jubelår från den 8 december till Kristus Konungens dag 2016.
 
– KPNs adventskalender med choklad  i år handlar om dygderna. Ni kan beställa det genom att mejla till församlingen. Det kostar 50 kr/st  (ingår också ett häfte med berättelser och introduktion i dygder). 
 
– Kyrkkaffe
Dags igen !!
Vi behöver nya människor i församlingen som tar ansvar för söndagens kyrkkaffe.
Skriv ditt namn på listan i kyrkotorget eller ring till systrarna (tel. 08 550 69 121)
 
– Barnkör
Barnen som gillar att sjunga, kontakta vår organist Franciscus för att starta en kör med barn som deltagande. Övningar söndagar efter mässan.
  
– Nya Ministranter
Ministranter 2015...
Vår församling är just nu i behov av nya ministranter. Därför är såväl nya som gamla ministranter välkomna att anmäla sitt intresse till kyrkoherden.
Alla unga (tjejer och killar) som är intresserade av att assistera prästen under mässan är varmt välkomna att ansluta sig till församlingens ministrantgrupp. Vi kommer att träffas en viss tid  då vi övar praktiskt de olika uppgifterna i mässan och lär oss mer om varför prästen och ministranterna utför de olika momenten. Det kommer även bli tillfälle för lite lek och skoj.
De som vill ministrera i söndagsmässan ombedes komma till sakristian senast en kvart innan mässan börjar, kl. 9:45
 
För mer information, kontakta kyrkoherden Simon-Petrus