Vecka 26

 
– I församlingens förbön anbehalles Krzysztof Wojcik som avled den 8 juni i en ålder av 67 år. Må Herren ge honom den eviga vilan. 
Begravningens gudstjänst kommer att äga rum i Sankt Ansgars katolska kyrka den 27 juni kl. 10.00 
 
– Kyrkoherden är bortrest från och med tisdag 28 juni till och med 18 juli. Biskops vikarie p. Fredrik Emanuelsson kommer att vikariera under denna period. Fader Simon-Petrus önskar er en trevlig fortsättning på sommaren.
Systrarna åker till semester torsdag 30 juni.
 
– Expeditions öppettider under juli månad är tisdagar och onsdagar mellan kl. 11.00 och 13.00
 
– Vi kan inte annat än uttrycka vår stora glädje över att vår påve Franciskus kommer till Sverige den 31 oktober. Det historiska besöket äger rum med anledning av att lutheraner och katoliker tillsammans uppmärksammar 500-årsminnet av reformationen. Program meddelas senare.  
 
– Världsungdomsdagen 2016 äger rum i Krakow 19 juli – 02 augusti. Mer information för dig som vill delta finns på SUKs hemsidan  ( Klicka här )
 
– Kyrkkaffe
Dags igen !!
Vi behöver nya människor i församlingen som tar ansvar för söndagens kyrkkaffe.
Skriv ditt namn på listan i kyrkotorget eller ring till systrarna (tel. 08 550 69 121)
 
– Barnkör
Barnen som gillar att sjunga, kontakta vår organist Franciscus för att starta en kör med barn som deltagande. Övningar söndagar efter mässan.
  
– Nya Ministranter
Vår församling är just nu i behov av nya ministranter. Därför är såväl nya som gamla ministranter välkomna att anmäla sitt intresse till kyrkoherden.
Alla unga (tjejer och killar) som är intresserade av att assistera prästen under mässan är varmt välkomna att ansluta sig till församlingens ministrantgrupp. Vi kommer att träffas en viss tid  då vi övar praktiskt de olika uppgifterna i mässan och lär oss mer om varför prästen och ministranterna utför de olika momenten. Det kommer även bli tillfälle för lite lek och skoj.
De som vill ministrera i söndagsmässan ombedes komma till sakristian senast en kvart innan mässan börjar, kl. 9:45
 
För mer information, kontakta kyrkoherden Simon-Petrus